Internet az idős generáció szolgálatában

Az elmúlt években egyre több idős ember csatlakozik az internetre. A statisztikák szerint ebben mi magyarok az európai országok között is élen járunk! Felfedeztük, hogy az internet segít legyőzni a földrajzi távolságot köztünk és a távolra költözött szeretteink között, valamint segít megkeresni régi barátainkat és újra felvenni, majd tartani velük a kapcsolatot.

  • Vajon segíthetnek az „okos” eszközök, segíthet-e az internet az idősek egészségének, szellemi frissességének megőrzésében?
  • Megkönnyítheti az orvosi ellátáshoz, a lelki és fizikai gondozáshoz való hozzáférést?
  • Hozzájárulhatnak ahhoz, hogy az idősebb generáció tudása, tapasztalatai a korábbiaknál szélesebb körben jusson el a fiatalokhoz?

Ezekre a kérdésekre szeretnénk választ kapni ezzel a felméréssel, köszönjük, ha ehhez Ön is hozzájárul!

Kérjük a kitöltés befejeztével kattintson a Beküldés gombra, ami sikeres kitöltés esetén a záróoldalra irányítja. Amennyiben ez nem történik meg, kérjük ellenőrizze, hogy minden piros csillaggal jelölt kérdést megválaszolt-e!


A felmérés kitöltése névtelen, a kérdésre adott válaszok nem köthetőek a kitöltő személyéhez. A részvétel önkéntes alapú.


 

IgenTalánNem
Egészségügyi konzultáció, segítség kérése egy hirtelen felmerülő probléma esetén 0-24 órában *
Távbeszélgetés orvossal, gondozóval előjegyzés szerinti időpontban az interneten keresztül *
Ellenőrzötten és rendszeresen szedett gyógyszerek házhozszállítása *
Laborleletek megtekintése az interneten, lekérésük e-mail-ben *
Riasztás: rosszullét esetén egy gombot kell megnyomni, amely riasztja központot, vagy egy előre megadott személyt (pl. egy vészjelző megnyomásával, vagy ha egy érzékelő észleli, hogy Ön elesett) *
Otthon mért egészségügyi adatok (vérnyomás, vércukorszint) folyamatos továbbítása a központba, és szakember (orvos, nővér) általi ellenőrzése *
Részvétel egy olyan online fórumban, ahol egészségügyi kérdéseit megbeszélheti másokkal *