O4 - Online képzési felület és teszt képzések

A projekt negyedik fázisában sor került a kurzus online felületének megtervezésére, és a kurzus létrehozására, Moodle keretrendszerben.

A tesztképzések 2019 májusban kezdődtek és június végéig tartottak. 130-an regisztráltak eredetileg az e-learning felületre (https://moodle.grandis21.hu/), és közülük 100-an dolgoztak a kurzusban, 5 országban: Magyarországon, Spanyolországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban és Írországban.  

A tesztképzések egyik fő célja az volt, hogy a résztvevőket (hivatásos és informális gondozókat) olyan kísérlet elvégzésére ösztönözze a 4. modulban kitűzött feladaton keresztül, melybe bevonják a saját gondozottjaikat.

48 résztvevő végezte el a teljes kurzust sikeresen. 150 idős embert sikerült közvetlenül bevonni a kurzus résztvevői által a kísérletekbe.  

Az értékelések alapján a kurzus résztvevők nagyon elégedettek voltak a tartalommal és a képzés egészével egyaránt. Az 1-től 5-ig terjedő skálán a kurzus minden eleme 4-es, vagy annál jobb értékelést kapott.  Nagyra értékelték a mentorok munkáját, a kurzus szervezését, felépítését. A feladatokat nagyon inspirálónak találták és megfelelő nehézségűnek (se nem túl bonyolultnak, se nem túl könnyűnek).

További részletek a 4. hírlevélben találhatók.

 

 

CsatolmányMéret
PDF ikon Grandis e-learning platform (English)1.64 MB